Vrouwelijk Leiderschap 

De vrouw die leiding neemt over haar leven

De kracht van de vrouw en haar zielsenergie

Als een vrouw haar leiding vanuit verbinding neemt is zij een lopende kracht

Leer je energie te gebruiken om de magneet te worden in je carriere, je relatie en je kind te leren hoe hij met zijn energie mag werken.

Als ze Je mist iets in je leven. Je hebt veel bereikt in je leven en er is een leegte…

Er blijft een gevoel knagen van onvrede in je relatie “ga ik wel scheiden, ga ik niet scheiden?” Je voelt je daar weer schuldig over, je kinderen worden groter en financieel heb je de boel op orde.

Van “wat nu?” en je bent toe aan de volgende stap?  Je kunt zakken, je weet hoe het energiesysteem werkt en nu wil je het tot je levenswijze maken door het bij de hoorns aan te pakken?

Dit is de opleiding voor working moms die

Jij bent de creator van je gedachten, van je emoties en van de gezondheid van jouw lichaam. 

Dat betekent dat je ook de baas bent van ben er diep van overtuigd dat jij als vrouwelijk leider jouw team, jouw gezin en jouw moederschap vanuit wanneer jij dat sterke verlangen hebt om te gaan doen wat je weet zodat je uit je hoofd gaat, je niet meer aanpast aan de ander en daardoor zelfvertrouwen, overgave, en je talenten ontwikkelt, de wereld verandert. Dat wanneer jij groeit in die verbinding met je vertrouwen en veiligheid omdat je bewust kunt schakelen van stress naar ontspanning, van een vol hoofd naar een leeg hoofd, van overprikkeling naar kalmte, van onzekerheid naar zekerheid, van paniek naar overgave, van angst naar moed, van leeglopen naar opladen jij kunt doen wat je weet en wilt.

Dit leer je niet thuis of op school

 

MARISKA laat jou ervaren hoe het is om jezelf te zijn. Om in je moederschap, relatie en carriëre vol zelfvertrouwen te staan en dit zelf te leren zodat jouw kind dit leert van jou, je personeel of klanten jou moeiteloos volgen en je relaties een open, passievolle en gelijkwaardige status krijgen.

ALS HET GOED IS:

Je kunt al zakken

Je weet dat er meer is dan je kunt zien, je weet ook dat en hoe energie werkt en je gelooft erin

Je bent zelfstandig ondernemer, leidinggevende, healer 

Je bent een working mom die verantwoordelijkheden zwaar vindt 

 

Je wéét dat het anders kan maar nog niet hoe

Je verlangt er naar om zonder twijfel en onzekerheid over je beslissingen te kunnen slapen

Is je intuitie sterk 

Snap je dat leiderschap uit een verbinding met hoofd én hart komt

Vind je een goeie relatie met je kind belangrijk 

Is je relatie belangrijk en wil je daarin groeien naar meer verbinding?

Vind je de mannelijke politiek en vrouwelijke politiek lastig maar je doet het wel

Spiritualiteit sta je voor open

Trek je het je enorm aan als iemand iets naars heeft gezegd en ben jij uren of zelfs dagen erna nog bezig om te bedenken wat je had moeten zeggen of doen. 

Ben je in no-time als je kinderen bij of met je zijn, of je het nou wilt of niet, overprikkeld. 

Spelen lichamelijke klachten steeds vaker op.

Zit je vol passie, maar kun je het niet kwijt omdat je steeds vastloopt.

Vind je het lastig om je grenzen te voelen en aan te geven.

Kun jij al wél goed bij jezelf blijven als je alleen bent.

Weet jij diep van binnen dat het er allemaal in zit, wil je dit doorgeven aan je kinderen maar komt het er nu niet uit.

Als je dit herkent, is het voor mij duidelijk dat ik je kan helpen om bij jezelf te blijven
en te leren hoe je dat doet.

Lees verder, zodat je zeker weet: Ik wil dit aangaan met jou en van je leren.

Ik brak echt door, toen ik eindelijk de hulp van Mariska toeliet.

Annemarie (39)

BE THE ENERGY

You want to attract

Ik ben Mariska van der Hiele, a working mom van 3, partner-van en spiritueel mentor, coach en healer. In 2012 deed ik de opleiding tot kindercoach en kwam er op dag 3 achter: “kinderen spiegelen”. Vanaf dat punt wilde ik met moeders werken die net als ik, geloven in de verbinding met zichzelf zodat ze het door kunnen geven aan hun kind. Jaren heb ik dat toegepast op mijn kinderen met als resultaat dat er vaker een harmonie is dan niet. Dat ik écht kan loslaten en de kracht in mijn kinderen kan zien waardoor zij hem voelen. Door drie zwangerschappen, vermoeidheid en overleven voelde ik vanuit noodzaak én verlangen om uit mijn hoofd, het overleven, naar leven te gaan en dat door te geven aan mijn kinderen. Sinds 2012 begeleid ik moeders naar verbinding met zichzelf en daardoor met hun kinderen en dat het doorwerkt in hun relatie en carriëre. En met succes!

JE GROOTSTE VALKUIL

Ik doe het zelf

Het eerste wat je misschien denkt is: “Ik doe het zelf” Dat snap ik. Maar even: Waarom zou je het wiel opnieuw zelf uitvinden? Zodat je er achter komt dat het wiel vierkant is over 3 kwart jaar? Het kost je jaren om dit zelf te doen (heb ik dus ook gedaan). Een verbinding aangaan voor een langere tijd betekent ook de verbinding met jezelf en werkelijk de groei die je wilt. Zonder verbinding zul je blijven fladderen en jezelf keer op keer verliezen aan de ander of aan de situatie.

Of misschien denk je: “Weet je, ik laat het nog even bezinken. En het doorwerken.” Besef je dat je na 3 dagen weer terugvalt in je oude patronen? Dat je dus écht hulp mag en kan gebruiken bij jouw persoonlijke groei? Tijd is relatief. En voordat je het weet ben je zo weer een paar jaar verder en ben je nog steeds waar je nu bent.

Of geld is ook zo een obstakel. En ik zeg altijd: “Het is duurder om met je gezondheid te betalen omdat stress je letterlijk opvreet” Sommige mensen kiezen liever voor 3 nieuwe dure spijkerbroeken en een vakantie. Heb ik nooit gedaan. Altijd heb ik gekozen voor de lange termijn en als ik zie waar ik nu sta, gun ik dat eenieder die dit diep van binnen verlangt. 

Wat het ook is: je hoeft het niet alleen te doen. Stel dat je tegen onzekerheid, verdriet of angst aanloopt dan ben ik er om die met jou aan te pakken. Tegelijkertijd zit je in een groep (mocht je in het groepstraject instappen), waar jij jouw ei kwijt kunt bij mede-groeiers. En heb je een e-werkboek boordevol inspiratie en opdrachten om jezelf een nieuw patroon van ontspanning aan te leren.

MIJN HANDREIKING

Zelf maar niet alleen

Door mijn invoelende vermogen, coaching en healingtechniek die uniek is, kan ik jou in een hele korte tijd laten voelen en ervaren hoe het is om bij jezelf te zijn in vertrouwen. Dit is een techniek waar ik jaren over heb gedaan om die te ontwikkelen en zó effectief is dat het effect levenslang is.
Ik heb alle kennis verzameld die nodig is om dit tot een blijvende en geautomatiseerde staat van zijn te laten groeien. Dit heb ik vormgegeven in het mooie werkboek en de video’s die erbij horen. Daarnaast stap je in een groep moeders die hetzelfde doel als jij hebben en ben je niet alleen.

 

Ik zie aan mijn kinderen dat ze heel snel naar een rust kunnen toegaan als ik dat doe. Ze reageren heel snel op mijn energie. Ik ben zó blij dat ik hen dit kan leren! En wat nog onverwachter is: Ik heb het nog nooit zo druk gehad met mijn werk en de liefde is in 1 klap aangewakkerd. Werkelijk! Als ik verbind dan verandert mijn complete wereld. Wat ben ik blij dat ik met jou in zee ben gegaan. Dank je wel wel lieve Mariska!

Angela (42)

Lead

MASTER YOUR CONNECTION

Learning to be calm when you are disrespected is no super power, it is leadership

Vrouwelijk Leiderschap

Full focus op je leiderschap voor 6 maanden

Je leiderschap ownen en je carriëre, je gezin en je relatie met vrouwelijke kracht laten groeien door innerlijk leiderschap

Je leert vertrouwen op wat je voelt

Je leert om af te stemmen en daar naar te luisteren

Je leiderschap voelen uitdragen

ZODAT JIJ:

Nooit meer twijfelt aan wat je voelt

Je kinderen emotioneel kan begeleiden als ze kwetsbaar zijn doordat je alle hardheid aangegaan bent en de muurtjes hebt laten zakken

Leert zakken en jij vanuit bewustzijn bezield en met vrede de dag door kan komen waardoor je kind dit gaat opvangen

En kunt kiezen voor rust, ontspanning, plezier en daardoor beter slaapt, gezonder leeft, energie hebt en je relaties en je kind daar ook voor mag kiezen

Gun het jezelf

Verbind, groei en leef

VROUWELIJK LEIDERSCHAP 

3 maanden

  1350 euro

  Individueel 1350 euro

Groep 625 euro


3 x 1:1

6 online energie workshops 
(Waarde 800)

Online leeromgeving

—————————————-

Bonus

*Relatie module
(Waarde €300)

*De cursus ‘rustweek’
(Waarde €200)

 

Hoe het werkt:
Stap 1
Zodra je ‘ja’ hebt gezegd en de eerste betaling is ontvangen, ontvang je een welkomstmail waarin de informatie staat waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving met het e-werkboek, video’s en bonussen.

Stap 2
Je schrijft je in voor de deep dive, en krijgt toegang tot de facebookgroep waarin de q and a’s plaats zullen plaatsen. 

Stap 3
We plannen de energiedag in en als je VIP hebt wordt ook de 1 op 1 opgezet met Ingrid, de voedingscoach.  

Ik voel me veel rustiger en niet zo onzeker meer. Dat geeft veel ruimte. Ik merk dat ik minder moeite heb om mijn grenzen te bewaken. Zo heb ik het contact met mijn mijn moeder weer op kunnen pakken na 2 jaar. Fantastisch hoe dat werkt als je geen lading of spanning meer met je meedraagt. Ook kan ik door het traject veel meer en makkelijker loslaten. En zie ik dat mijn kind daardoor zelf ruimte pakt, een bruisend sociaal leven heeft en veel meer zijn zelfoplossende vermogen gebruikt!

Anna (43)

HOE HET WERKT

Dit ga je leren

Je innerlijke leiding masteren. “Controle” over je emoties zodat ze stromen, vanuit de ziel je emoties, je gedachten en je fysiek aansturen  Je verlangen om bij jezelf te blijven terwijl er buiten jou zoveel gebeurt zorgt ervoor dat je dit leest. Dit jaar staat in het teken van een doorlopend groeiproces van zakken, overtuigingen draaien en verbinden. Dat houdt in dat jij je bezig gaat houden met jou. Wat leeft er in jou. Wat voel je? En welke overlevingsstrategie ben je aan het uitvoeren? Kortom, het contact, de relatie met je gevoelswereld en jezelf versterken, loslaten wat je niet helpt en verbinden met wie je ten diepste bent door te zakken.

Om je te stimuleren heb ik een online academy opgezet met alle tools, opdrachten, oefeningen en kennis die je nodig hebt om dit te gaan doen. Daarnaast helpen ik en mijn team jou persoonlijk door met jou sessies in te plannen en je live te inspireren en te laten voelen hoe het is om te zakken en bij jezelf te zijn.

Om blijvend bij jezelf te kunnen zijn is het nodig dat je de aansturingen, de onbewuste overtuigingen, patronen en emoties gaat transformeren. Niet veranderen. Maar transformeren. Omzetten in datgene wat jou helpt. Als je gelooft dat je niet goed genoeg bent zal jij de overtuiging gaan keren naar dat je wel goed genoeg bent. Je leert om doelen te stellen en je daaraan te houden. En gaat de diepte in met de kennis die gedeeld wordt. Je leert jezelf écht kennen en gaat begrijpen waarom je doet wat je doet. Om daarna te gaan voelen hoe je het wel wilt en dat te gaan realiseren.

DIT LEVERT HET JE OP

Resultaat

Bij jezelf blijven, terwijl je tegenover een ander staat. Al is het je partner, je kind, je collega of een vreemde in de supermarkt.

Vanuit je rust je grenzen aangeven zonder arrogantie of afwijzing naar de ander toe waardoor je natuurlijk leiderschap uitstraalt

Je kind leiden naar innerlijke veiligheid en rust.

Tegen de ander zeggen: “Ik snap dat je dat vindt”. Omdat je dat ook in iedere vezel voelt, waardoor je niet meer in strijd hoeft of iets terug hoeft te doen.

Je laat de ander in zijn of haar waarde. Net als jij jezelf in je waarde kunt laten.

In de rust en vrijheid te zakken in je eigen lijf.

Ontvangen wat fijn is en buiten te houden wat niet fijn is.

Voelen dat je niet verantwoordelijk bent voor het geluk van een ander.

‘Nee’ is een hele zin die je zonder boosheid kunt zeggen.

Jij bent je emoties niet. Maar je bent prachtig en liefdevol zoals je bent.

We hebben meer inkomsten dan ooit, ik kan mijn hart weer openen voor mijn man en mijn kinderen zijn open. Dit is meer dan ik ooit had durven dromen. ik ben een gelukkig mens.

Catharina (34)

Ik durfde eindelijk mijn grens aan te geven op de school van mijn kinderen. Voorheen had ik dit nooit gedurfd, maar door het traject kan ik achter mezelf staan en zeggen wat ik voel en wil zonder bang te zijn dat iemand boos wordt.

Bibi (32)

healing & transformatie

Per module

De groeiacademy bestaat uit 12 modules

DEEL 1

01.

Hoofdstuk

Vertrouwen

02.

Hoofdstuk

Moneymindset

03.

Hoofdstuk

Innerlijke leiding

04.

Hoofdstuk

Triggeren, dragen &
loyaliteiten

05.

Hoofdstuk

Overtuigingen

06.

Hoofdstuk

Familiesystemen

DEEL 2

01.

Hoofdstuk

Bestaansrecht

02.

Hoofdstuk

Veiligheid

03.

Hoofdstuk

Eigen ruimte

04.

Hoofdstuk

Open hart

05.

Hoofdstuk

Uiten &
verantwoordelijkheden

06.

Hoofdstuk

Intuïtie

wat mij het meest is bijgebleven is dat ik geen slachtoffer ben. Dat heeft mijn hele leven en visie veranderd, waardoor ik nu afstand heb genomen van bepaalde familieleden en ik voor het eerst in mijn leven écht ruimte voel.

Nanda (39)

BEZWAREN

Veel gestelde vragen

Hoe ver moet ik rijden?
Alle livedagen zijn in Middelburg. De energiedag is in Middelburg en de 1 op 1 sessies zijn in principe online, maar als je langs wilt komen is dat ook een optie.
De deep dive is online en de calls zijn in de facebookgroep.
Hoelang duurt de 1 op 1 sessie?

De één op één sessies duren een half uur. 

Ik heb nu geen geld.

Misschien is de online cursus: ‘rust voor rennende moeders’ een optie voor je.

Moet ik de opdrachten delen?

Nee niets moet. Voor je eigen proces is het mooi om te zien als je het terugleest. 

Hoeveel tijd kost het?
Ongeveer een uur per week ben je gemiddeld bezig met de opdrachten
En qua persoonlijke ontwikkeling houdt het nooit op. 
Hoe werkt de online leeromgeving?
Zodra je de welkomstmail hebt ontvangen krijg je de link en het wachtwoord naar de online leeromgeving. Daar heb je je eigen account en kun je bijhouden waar je bent gebleven, vind je de informatie, video’s en het modules. 
Ik heb geen tijd!
Als dat is wat je gelooft, dan klopt dat. Dan zou ik er ook zeker niet aan mee doen. Tenzij je weet dat je tijd moet maken en dat dus ook gaat doen, dan ben ik de eerste die jou aanspoort!
Ik wil er niet teveel aandacht aan besteden.
Aandacht is het begin van de weg naar jezelf.  Als je geen tijd of aandacht wilt besteden aan jouw proces, dan raad ik je af om eraan te beginnen. Besef je dat het probleem wat je hebt, opgelost wordt door aandacht te hebben voor de oplossing? Welkom!
Het is best een grote investering...
Het is jouw beslissing. Persoonlijk vind ik het duurder om met je gezondheid te betalen. Als jij dagelijks stress ervaart draagt het bij aan vermoeidheid, boosheid en alles wat en wie je niet wilt zijn en uiteindelijk tot ziekte. Ook al is je voeding op orde, je beweegt dagelijks en je hebt veel vrienden is de grootste bron van stress jouw mentale en emotionele welzijn. 
×