Relatie challenge

 

Het geheim van een sterke verbinding in je relatie begint bij jou. Bij de working mom met hooggevoelige en strongwilled kinderen die zelf ook sterk voelen en een sterke wil hebben.

Je grootste wens is een sterke verbinding met je partner. En je grootste angst is dat je uit elkaar gaat. En dat is niet wat je wilt voor je kind én jezelf.

Ik geloof dat het mooiste wat je voor je relatie en je kind kunt doen is de verbinding met jezelf ijzersterk maken, openbloeien, genieten van je potentiële kracht en verbinden met je innerlijke magneet zodat je vanzelf aan gaat trekken waar je naar verlangt. Een hooggevoelig en strong-willed kind voelt en ziet de verbinding die je met jezelf maakt en daardoor met je partner. Waardoor hij leert om lief te hebben. En dat zal hij terugspiegelen waar jij weer van gaat genieten.

 

Nu ik die verbinding met mezelf ijzersterk heb gemaakt heb ik een relatie in verbinding, een supergoeie band met mijn kinderen, en een succesvol bedrijf waarin ik duizenden moeders heb begeleid. Het is tijd dat ik dit nu met je mag gaan delen.

Waar wacht je op?
Start nu met het leven van de law of attraction in je relatie
Leer in deze 3 dagen hoe je jouw relatie in verbinding kunt laten groeien, de magneet wordt door onder andere een krachtige techniek die je de rest van je leven kunt toepassen en doorgeven aan je kinderen waardoor ze veiligheid voelen.

Gun jezelf die verbinding lieve working mom
We starten woensdag 14 april tot vrijdag 16 april
Iedere avond van 20.00 – 21.30

 

Door op ‘ik doe mee’ te klikken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

×