Ik ben Mariska en sta bekend als de go-to om levens te transformeren

Ik was een alleenstaande moeder van 3 kinderen met een eigen bedrijf en een hele sterke overlevingsdrang. Vanaf dat punt in mijn leven besloot ik dat ik het leven ging creëren wat ik wilde. Dat betekende: achter mezelf kunnen staan als ouder, een goedlopend bedrijf en een fijne relatie. Een paar jaar later was alles wat ik wilde ontstaan. Ik had echter 1 voorwaarde. Ik wilde dit alles bereiken met integriteit, innerlijke rust en vanuit eigenwaarde. Door mij te richten op deze drie peilers heb ik, zonder dat ik het door had, alles aangetrokken wat ik wilde. 

Even daarvoor had ik alles. Een goedlopend bedrijf, een eigen huis, mijn partner en kinderen. Maar het ging mis. En toen zat ik met 3 kinderen in een koophuis dat onder water verkocht moest worden, €800 per maand en geen idee waar ik zou eindigen. Nou dat was bij mijn ouders waar ik 16 weken heb gewoond voordat ik mijn huidige huis vond. Ik had een verlangen maar nog een sterkere noodzaak om mijn leven om te gooien.

Mijn jongste was 3 maanden toen ik wist: “Ik wil kinderen begeleiden”. En begon een half jaar later aan de opleiding tot kindercoach. Op dag 3 van de opleiding kwam ik er achter dat kinderen spiegelen en dat ik meer zou bereiken als ik met moeders zou werken dan met kinderen. Voor mezelf was dat dé eyeopener en past de kennis toe op mij en mijn kinderen. En dat veranderde zóveel in mijn gezinsdynamiek waardoor ik nu met zekerheid kan zeggen dat wat ik doe een zeer succesvolle levensstijl is. Omdat ik begon te werken aan mijn mindset, aan hoe mijn lichaam werkt en wat het nodig heeft. Aan mijn gevoelens die zo sterk en snel overprikkeld waren. En leerde om vanuit een hele diepe en sterke kracht die mij energie opleverde mezelf aan te sturen. Vanaf dat punt trok ik de juiste partner aan die écht precies bij mij past, kan ik mijn kinderen opvoeden door ze te empoweren, kan ik ze helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en heb ik een goedlopend bedrijf waar ik van kan leven.

If you can’t decide if you need a hug 6 shots or 2 weeks of sleep

Start met verbinden

Attract by souldriven actions

Het is je gegund om het leven te leven wat je diep van binnen wilt

  Mijn wens is dat kinderen veel meer zekerheid ervaren doordat hun moeder zekerheid voelt als een tweede natuur. Omdat ze echt gaat leven vanuit bezieling en haar leven vorm gaat geven zoals zij dat wilt. Een moeder die vanuit verbinding leeft neemt haar hele gezin mee. Haar relatie en werk gedeien onder haar bezielde innerlijke regie. Ik gun het werkelijk moeders om te ervaren hoe het is om te leven na al die jaren van struggle en do it yourself. Om zich te verbinden met een diepere vorm van ontspanning die ze met hun eigen geest aan kunnen sturen en vanuit daar een stevig vangnet zijn voor hun kind.

Ik geloof dat iedere moeder dit kan. Zodra je het verlangen voelt groeien of de noodzaak groot genoeg is, is er altijd een manier om het roer compleet om te gooien. 

Ik denk echt dat het belangrijk is om jezelf te leren kennen in die staat van ontspannen verbinding. Je lichaam te kennen en ten diepste te gaan geloven dat je nooit, maar dan ook nooit alleen bent. En dit doorgeven aan je kind, de diepere verbinding voelen in je relatie en op je werk veel meer ontspanning te gaan voelen.

 

 

Ik weet zeker:

Dat als mijn kinderen volwassen zijn, ik naar hen kan kijken en voel: “wat heb ik dat goed gedaan”. Ik weet dat omdat ik dat nu al voel. Hen loslaten en hun eigen pad laten lopen terwijl ik er naast loop en ze hier en daar begeleid is het allergrootste cadeau wat ik mezelf en mijn kinderen kon geven.

Dat ik heel veel zal genieten omdat ik de rest van mijn leven kan doen wat ik leuk vindt samen met mijn partner, en in mijn bedrijf omdat mijn vertrouwen in mij, mijn gaven en talenten en daarmee het universum zo groot is als het universum zelf. Je bent nooit alleen en als je dat voelt, gaat er een hele wereld voor je open.

Ik weet zeker dat als moeders de stap nemen om dit te gaan leren de wereld er binnen no-time anders uit zal gaan zien.

Voeding & Hormoon gerelateerd
 • Trainer hormoonfactor
 • Darmtherapeut
 • Kruidenleer
 • SKB bloedtesten
Systemisch & Energetisch werk
 • Module systeemtherapie
 • Didactische aantekening
 • Energetisch werken met overtuigingen
 • Energetisch werken met emoties
 • Energetisch werken met vertrouwen
 • Energetisch energie opbouwen
 • Reiki 1 en 2
Ouder & Kind gerelateerd
 • Energetisch therapeut (healing)
 • Luisterkindwerker
 • Kindercoach
 • Opvoedcoach
 • Ik leer leren trainer
 • Omgaan met boosheid

Boeken

WELKE BOEKEN VOLGENS MARISKA
EEN MUST READ ZIJN:

De kracht van het nu

Eckhart Tolle

Nevelen van Avalon

Marion Zimmer Bradley

De onverbrekelijke band

Annemarie Onderwaater

×