Gelukt, je bent erbij

Meld je hier aan bij de facebookcommunity: “Gepassioneerde working moms van hooggevoelige en strongwilled kinderen”

Cadeau
Omdat je je hebt aangemeld voor de challenge maak je kans op ‘het groeitraject online’ ter waarde van €1500. Ga naar deze post op mijn instagram account en reageer hieronder waarom je het online groeitraject zou willen winnen.

Over enkele ogenblikken ontvang je de eerste mail in je inbox. Hieronder staat meer informatie over Mariska en wie zij is.

Leven in verbinding
Mariska, ’81, is moeder van 3 gevoelige kinderen met een sterke wil. Partner van Ben die hooggevoelig is en een sterke wil heeft en, hoe verrassend ook, ook een zoontje heeft met een sterke wil en hooggevoelig is.

In haar jeugd heeft Mariska veel onveiligheid ervaren wat ervoor heeft gezorgd dat haar eigenwaarde, zelfbeeld en gevoel van ‘er mogen zijn’ laag was.

Gedreven door haar passie om haar kinderen wel die veiligheid te geven door te verbinden zodat zij geen afbreuk aan hun eigenwaarde en bestaansrecht hoefden te doen, kreeg zij de vraag of ze andere moeders kon begeleiden. En dat is ze gaan doen. Nu ziet ze dat terug in haar kinderen, in haar relatie met Ben en in haar bedrijf.

En nu gunt ze dat jou ook. Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en te inspireren! 

Liefs

Facebookcommunity: “Gepassioneerde working moms van hoogevoelige en strongwilled kinderen”

Volg me ook op instagram zodat we daar kunnen verbinden.

×