Van wilskracht naar zachtheid

Het is gelukt, je bent erbij

Chcek je mail óf als je niks ontvangt, in je spam.

Meld je hier meteen aan in de facebookcommunity  verbinding is zelfliefde community  Waar we elkaar ontmoeten en waar er inspiratie is om te delen.

Op instagram vind je gedurende de challenge iedere ochtend een video om de dag mee te starten over het topic van die dag.

En besef dat je nu ‘ja’ hebt gezegd waardoor er al het één en ander zal gebeuren in de energie! Dat kan betekenen dat er oude patronen, emoties of herinneringen omhoog komen waar je misschien niet op zat te wachten. Maar om zelfliefde aan te kunnen boren is het nodig dat er belemmeringen zichtbaar worden. Wees niet bang, het komt allemaal goed!

Law of attraction door te verbinden met zelfliefde

Law of attraction in je ouderschap, je relatie en in je carrière, wie heeft er nog niet van gehoord? Affirmeren, overtuigingen draaien, gevoel opruimen enzovoorts. Het werkt allemaal maar kost vaak nog veel energie. Wat nou als het niet zoveel energie hoeft te kosten? 

Je kunt alles op 2 manieren bereiken.
De ene is: Wilskracht en vanuit je hoofd (die ken je ondertussen wel denk ik)
En de andere is vanuit zelfliefde en zachtheid.
De ene zorgt voor stress maar had je ooit wel nodig. En de ander zorgt voor rust en ontspanning in iedere cel in je lichaam en heb je meer dan ooit nodig.

21, 22 en 23 september gaan we van start en iedere avond ben ik live. Zie ik je daar?

Wie ben ik?
Mariska van der Hiele, ’81, spiritueel mentor. Moeder van 3 geweldige kinderen waar ik een vangnet voor ben zodat ze zich veilig en gesterkt voelen. Een relatie waar ik verbinding in voel (ook in de minder leuke momenten maar verbinding is er altijd) en een fantastisch bedrijf heb waar ik mensen in begeleid die in verbinding willen leven.
Dit is iets wat ik met veel liefde doorgeef omdat ik zie dat kinderen zich steeds meer openen doordat zij voelen dat hun ouders leven ipv overleven en zij ook mogen rusten.
Dat partners weer gevoel krijgen voor elkaar door de verbinding of een partner aantrekken die helemaal bij hen past.

Of persoonlijk leiderschap in je carrière zodat je kunt doen waar je talenten liggen en je plezier en vervulling ervaart.

Je bent nodig in deze wereld vanuit zelfliefde.

Meld je aan voor de facebookgroep en voor instagram waar je iedere ochtend tijdens de challenge een video zult vinden

 

Liefs

Mariska

 

×