Hieling

1-op-1 Coaching en healing

Rust is het geneesmiddel, zei Mariska. en Inderdaad, er is na de hieling met Mariska geen één aanvaring meer thuis geweest. bovenal is het weer gezellig in huis.

Linda

Ik leer mensen zakken en verbinden met zichzelf

Veiligheid zorgt voor een vangnet. En een vangnet zorgt voor rust. Ik heb in de afgelopen jaren veel met allerlei soorten mensen gewerkt. Veel waren moe, overprikkeld en vooral gejaagd en genieten was er niet vaak meer bij. Ze zaten hoog in hun energie. Dat wil zeggen: in hun hoofd en voelden druk op de maag, borst, keel en vaak ook buik, kortom stress. Heel vaak gaven zij ook aan, als ze kinderen hebben, dat hun kind ‘een probleem’ had. Kinderen zijn kleine experts in het spiegelen van jouw onverwerkte ‘problemen’ en gevoelens van jou als ouder. Zonder dat jij het wilt zit je kind ook “hoog” in de energie, in de stress. Ik heb dan ook gemerkt dat zodra jij oppakt wat je kind aan het spiegelen is, jij zakt, en verbinding maakt, je kind weer kan gaan spelen. In het ondernemen is het niet anders. Als jij je richt op sales, strategie, en omzet, zul je leeglopen omdat de verbinding mist met wie je werkelijk bent. Je zit te veel in je hoofd. Relaties idem dito. Ook daar kun je weten dat je je open moet stellen maar als het niet lukt is dat omdat de verbinding ontbreekt. Dat is wat ik doe. Ik laat jou en indien nodig, je partner, inzien en oppakken wat jullie nu nog niet doen. Dat kan ruimte innemen zijn, om een carrière te starten of om juist minder te gaan werken, liefdevoller te gaan communiceren, minder boosheid te ervaren waardoor alles soepeler loopt. En je minder opgekropte gevoelens hebt zodat je lichter zult voelen. Er wordt snel genoeg duidelijk wat jij nodig hebt. En dat allemaal door te zakken en te hielen. Op weg naar het vangnet.

Soms kijk je zelf al in je eigen spiegel en kom je er nog niet goed uit. Wat kun je nou precies doen om anderen niet zo over je grenzen te laten gaan? Hoe weet je wat je eigen grenzen zijn? Ik ben graag jouw spiegel zodat je uitgerust samen met je kind kan spelen, je onderneming kunt laten groeien en je relaties in echte verbinding kunt beleven. Zodat je een zelfverzekerd mens bent die nee zegt als hij of zij daar zin in heeft en vooral geniet van het leven. 

ALS jij verbindt, trek je aan wat je wilt

“Ik ervaar geen vliegangst meer, geen angst om alleen thuis te zijn, geen angst om mijn kinderen uit logeren te brengen. En kan daardoor nu eindelijk normaal slapen.”.

Elise (32)

BOEK EEN (ONLINE) 1-OP-1 HIELING

Dertig minuten

1 op 1 sessie volwassene of kind € 90,-  30 min.
Businesshieling €250 1 uur
Relatieconsult €180 1 uur

 

Ik help ondernemers waarbij het bedrijf niet stroomt 

De reden waarom veel ondernemers gestressed zijn en geen geld verdienen is omdat ze focussen op strategie en zichzelf verliezen.
Heel veel ondernemers focussen continue op strategie maar wat er mist is verbinding. Wellicht hebt jij dat ook dat je helemaal in de stress raakt in je hoofd zit en je bedrijf niet stroomt. Dat de klanten maar niet komen ondanks dat je je best doet. Het ligt niet aan jou want iedereen leert je dat je continue met strategie bezig moet zijn. Terwijl wat je nodig hebt is dat je bezield gaat ondernemen zodat mensen naar jou toe gaan komen. Mensen voelen jouw energie. Wil jij leren hoe jij vanuit verbinding je bedrijf laat groeien? Zonder al die strategieën. Wil jij leren om vanuit bezieling je bedrijf laat groeien zonder dat je jezelf verliest.

ALS JIJ verbindt doen je klanten dat ook

“Sinds ik bezield ben gaan ondernemen is mijn omzet verdubbeld en kan ik er nu van leven. Ik wilde dat ik dit eerder wist!”.

Hendrik (35)

“In mijn leidinggevende functie als manager heb ik nooit op deze manier leiding gegeven. Ik heb écht contact met mijn mensen en ze volgen daardoor veel makkelijker. Werkelijk fantastisch om naar mijn werk te gaan op deze manier”

Elisabeth (32)

BOEK EEN (ONLINE) 1-OP-1 BUSINESSHIELING

Één uur

Businesshieling € 250  60 min.

 

GOED OM TE WETEN

Vragen

Hoe werkt dat?
Fijn dat je interesse hebt om een consult bij mij af te nemen. Je kan via de website jouw afspraak aanvragen. Je ontvangt van mij een mail met afspraakmogelijkheden. Na de bevestiging ontvang je een link met IDeal betaling, wanneer die is voldaan is je afspraak bevestigd.
Hoe weet je wat ik nodig heb?
Bij je aanvraag vertel je wat jouw punt of punten zijn waar je hulp bij wilt. Daarnaast werk ik intuïtief, waardoor ik keer op keer binnen tien minuten mijn vinger op de zere plek leg en combineer dit met oplossingsgerichte vragen.
Hoe werkt een online gesprek?
Ik bel jou op met videobellen via Whattsapp, Messenger, Facetime of Skype als onze afspraak zo ver is om plaats te vinden.
Worden jouw consulten vergoed?
Mijn consulten worden niet vergoed en direct bij het inplannen voldaan.
Begeleid je alleen moeders of werk je ook met volwassenen zonder kinderen?

Ik begeleid ook volwassenen zonder kinderen.

Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht wanneer ik aan het consult denk. Ik voel mij vrij en opgelucht. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kinderen anders zullen opgroeien, en ik hen anders opvoed en zal blijven bijstaan en begeleiden ondanks ik dit nooit heb geleerd of meegekregen. De angst om dat te herhalen is weg.  

Esther (32)

×