Groeitraject

Als je hebt gevoeld hoe het is om bezield en verbonden te leven, wil je nooit meer anders

  In je ouderschap, relatie en carrière 

Ik ben er diep van overtuigd dat wanneer jij dat sterke verlangen hebt om te gaan doen wat je weet zodat je uit je hoofd gaat, je niet meer aanpast aan de ander en daardoor zelfvertrouwen, overgave, en je talenten ontwikkelt, de wereld verandert. Dat wanneer jij groeit in die verbinding en bezield gaat leven met je vertrouwen en veiligheid omdat je bewust kunt schakelen van stress naar ontspanning, van een vol hoofd naar een leeg hoofd, van overprikkeling naar kalmte, van onzekerheid naar zekerheid, van paniek naar overgave, van angst naar moed, van leeglopen naar opladen jij kunt doen wat je weet en wilt. 

Dit leer je niet thuis of op school 

 

MARISKA laat jou ervaren hoe het is om jezelf te zijn. Om in je ouderschap, relatie en carriëre vol zelfvertrouwen te staan en dit zelf te leren zodat jouw kind dit leert van jou, je personeel of klanten jou moeiteloos volgen en je relaties een open, passievolle en gelijkwaardige status krijgen.

ALS HET GOED IS:

Voel jij je schuldig, gehaast, onzeker, angstig en boos omdat het soms allemaal te veel is en je reacties naar je kinderen en partner alles behalve kalm en liefdevol zijn

Voel jij je enorm geraakt en zelfs klein worden als een ander boos is op jou.

Is vermoeidheid al een tijdje jouw middle name.

Ben je graag alleen, zodat je kunt ontprikkelen en kunt baden in je eigen energie.

Heb je een enorm sterk rechtvaardigheids gevoel en zul je daarvoor knokken ook.

Voel je wat de ander nodig heeft.

Raakt het je enorm als een ander jou laat voelen dat je hem pijn doet, of zelfs teleurstelt, waardoor je van alles goed gaat maken.

Trek je het je enorm aan als iemand iets naars heeft gezegd en ben jij uren of zelfs dagen erna nog bezig om te bedenken wat je had moeten zeggen of doen. 

Ben je in no-time als je kinderen bij of met je zijn, of je het nou wilt of niet, overprikkeld. 

Spelen lichamelijke klachten steeds vaker op.

Zit je vol passie, maar kun je het niet kwijt omdat je steeds vastloopt.

Vind je het lastig om je grenzen te voelen en aan te geven.

Kun jij al wél goed bij jezelf blijven als je alleen bent.

Weet jij diep van binnen dat het er allemaal in zit, wil je dit doorgeven aan je kinderen maar komt het er nu niet uit.

Als je dit herkent, is het voor mij duidelijk dat ik je kan helpen om bij jezelf te blijven
en te leren hoe je dat doet.

Lees verder, zodat je zeker weet: Ik wil dit aangaan met jou en van je leren.

Ik brak echt door, toen ik eindelijk de hulp van Mariska toeliet.

Annemarie (39)

BE THE ENERGY

You want to attract

Ik ben Mariska van der Hiele, a working mom van 3, partner-van en spiritueel mentor, coach en energymaster. Door drie zwangerschappen, alleenstaand moederschap, een drukke baan en daardoor vermoeidheid was ik 24/7 aan t overleven. Ik voelde vanuit noodzaak én verlangen om uit mijn hoofd, het overleven, naar leven te gaan en ervaarde verbinding vanuit de ziel. Wat was dat een verademing. Een compleet nieuwe wereld ging voor me open en deed niet meer anders. Vanaf dat punt wilde ik met mensen werken die net als ik, geloven in de verbinding zodat ze zichzelf nooit meer kunnen verliezen in het ouderschap, hun carriere en de relatie.

Jaren heb ik het toegepast op, bij en met mijn kinderen met als resultaat dat er vaker een harmonie is dan niet. Dat ik écht kan loslaten en de kracht in mijn kinderen kan zien waardoor zij hem voelen. Ik trok door de verbinding met mezelf de juiste partner aan en mijn carriere nam een vlucht waarin ik veel mensen leer om in verbinding te leven met zichzelf. En met succes!

JE GROOTSTE VALKUIL

Ik doe het zelf

Het eerste wat je misschien denkt is: “Ik doe het zelf” Ik ken de doe-het-zelver als geen ander. Maar even: Waarom zou je het wiel opnieuw zelf uitvinden? In je eentje dat complete overheerlijke recept zelf uitvogelen terwijl je het zo over kunt nemen? Zo blijf je overleven. Want het kost je jaren om dit zelf te doen (heb ik dus ook gedaan). Een verbinding aangaan voor een langere tijd betekent ook de verbinding met jezelf en werkelijk de groei die je wilt. Zonder verbinding zul je blijven fladderen en jezelf keer op keer verliezen aan de ander of aan de situatie.

Of misschien denk je: “Weet je, ik laat het nog even bezinken. En het doorwerken.” Besef je dat je na 3 dagen weer terugvalt in je oude patronen? Dat je dus écht hulp mag en kan gebruiken bij jouw persoonlijke groei? Tijd is relatief. En voordat je het weet ben je zo weer een paar jaar verder en ben je nog steeds waar je nu bent.

Of geld is ook zo een obstakel. En ik zeg altijd: “Het is duurder om met je gezondheid te betalen omdat stress je letterlijk opvreet” Sommige mensen kiezen liever voor 3 nieuwe dure spijkerbroeken en een vakantie. Heb ik nooit gedaan. Altijd heb ik gekozen voor de lange termijn en mijn persoonlijke groei en als ik zie waar ik nu sta, gun ik dat eenieder die dit diep van binnen verlangt.

Wat het ook is: je hoeft het niet alleen te doen. Stel dat je tegen onzekerheid, verdriet of angst aanloopt dan ben ik er om die met jou aan te pakken. Tegelijkertijd zit je in een groep waar jij jouw ei kwijt kunt bij mede-groeiers. En heb je een online leeromgeving met video’s en e-werkboek boordevol inspiratie en opdrachten om jezelf een nieuw patroon van ontspanning aan te leren.

MIJN HANDREIKING

Zelf maar niet alleen

Door mijn invoelende vermogen, mijn no-nonsense aanpak en krachtige energiewerk, kan ik jou in een hele korte tijd laten voelen en ervaren hoe het is om bij jezelf te zijn in vertrouwen. Dit is een techniek waar ik jaren over heb gedaan om die te ontwikkelen en zó effectief is dat het effect levenslang is.
Ik heb alle kennis verzameld die nodig is om dit tot een blijvende en geautomatiseerde staat van zijn te laten groeien. Dit heb ik vormgegeven in het mooie werkboek en de video’s die erbij horen. Daarnaast stap je in een groep mensen die hetzelfde doel als jij hebben en ben je niet alleen.

 

Ik zie aan mijn kinderen dat ze heel snel naar een rust kunnen toegaan als ik dat doe. Ze reageren heel snel op mijn energie. Ik ben zó blij dat ik hen dit kan leren! En wat nog onverwachter is: Ik heb het nog nooit zo druk gehad met mijn werk en de liefde is in 1 klap aangewakkerd. Werkelijk! Als ik verbind dan verandert mijn complete wereld. Wat ben ik blij dat ik met jou in zee ben gegaan. Dank je wel wel lieve Mariska!

Angela (42)

Healing

CHANGE YOUR REALITY

Shout out to people who are recovering from trauma but still showing up for life.

groeitraject

Ik beloof je dat je het komende jaar:

Meer dan ooit verbonden gaat zijn en de voordelen ervan te ontdekken zoals rust, plezier, (weer) zin in seks, fijne (nieuwe) relaties, je ouderschap en je carrière

Ontspanning gaat voelen zodat jij op jezelf leert vertrouwen. Daar is voor nodig dat jouw basis van overleven een herprogrammering naar het leven krijgt.

Dat betekent vastgeroeste patronen, belemmerende overtuigingen en oude emoties loslaten en herprogrammeren.

Transformeren en doorbreken om nieuwe helpende patronen en overtuigingen voor in de plaats te laten komen.

Aan de slag met het ‘doen’ en de opdrachten thuis.

ZODAT JIJ:

Eindelijk uit je hoofd gaat. Je veiligheid gaat voelen waardoor je vertrouwen hebt in de beslissingen die je neemt en twijfel en schuldgevoel achter je kunt gaan laten

Je een voorbeeld voor je kind kunt zijn, je moeiteloos kunt leiden op je werk en een diepe verbinding kunt aan gaan zonder je zelf te verliezen in je relatie

Je kinderen emotioneel kan begeleiden als ze kwetsbaar zijn doordat je alle hardheid aangegaan bent en de muurtjes hebt laten zakken

Leert zakken en jij vanuit bewustzijn bezield en met vrede de dag door kan komen waardoor je kind dit gaat opvangen

En kunt kiezen voor rust, ontspanning, plezier en daardoor beter slaapt, gezonder leeft, energie hebt en je relaties, je carrière en je kind daar ook in mee flowen

Groeien in je relatie, opvoeding en carrière door te verbinden

GROEITRAJECT

 1 jaar

 1700 euro
of 12 x 157 euro

 

– 1 x pm deep dive 

– 1 x per maand q and a

 

– 4 live oefendagen

– Online leeromgeving groeitraject & relatietraject

 

– Online Community

Cadeau

*Volledig uitgeschreven voedingsadvies plus video

Wat nu?:


Stap 1
Neem contact op zodra je voelt JA! of als je twijfelt. We gaan eerst in gesprek om te zien of we bij elkaar passen en of je bij de groep past.

Stap 2
Zodra je ‘ja’ hebt gezegd en de eerste betaling is ontvangen, ontvang je een welkomstmail waarin de informatie staat over het groeitraject en de link naar de leeromgeving en de facebookgroep

Stap 3
Heb je gekozen voor de 1 op 1 dan plannen we 1 op 1 sessies in. De sessies zijn een combinatie van coaching en healing maar de basis is altijd zakken. Je gaat ervaren hoe het is om bij jezelf te zijn en weten hoe het is van overleven naar leven te schakelen. Van daaruit kun je groeien naar rust en ontspanning.

Stap 4
Let’s grow!

HOE HET WERKT

Dit ga je leren

Je verlangen om bij jezelf te blijven terwijl er buiten jou zoveel gebeurt zorgt ervoor dat je dit leest. Dit jaar staat in het teken van een doorlopend groeiproces van zakken, overtuigingen draaien en verbinden. Dat houdt in dat jij je bezig gaat houden met jou. Wat leeft er in jou. Wat voel je? En welke overlevingsstrategie ben je aan het uitvoeren? Kortom, het contact, de relatie met je gevoelswereld en jezelf versterken, loslaten wat je niet helpt en verbinden met wie je ten diepste bent door te zakken.

Om je te stimuleren heb ik een online academy opgezet met alle tools, opdrachten, oefeningen en kennis die je nodig hebt om met je energie te gaan werken. Daarnaast helpen ik en mijn team jou persoonlijk door met jou sessies in te plannen en je live te inspireren en te laten voelen hoe het is om te zakken en bij jezelf te zijn.

Om blijvend bij jezelf te kunnen zijn door je energie te sturen is het nodig dat je de aansturingen, de onbewuste overtuigingen, patronen en emoties gaat transformeren. Niet veranderen. Maar transformeren. Omzetten in datgene wat jou helpt. Als je gelooft dat je niet goed genoeg bent zal jij de overtuiging gaan keren naar dat je wel goed genoeg bent. Je leert om doelen te stellen en je daaraan te houden. En gaat de diepte in met de kennis die gedeeld wordt. Je leert jezelf écht kennen en gaat begrijpen waarom je doet wat je doet. Om daarna te gaan voelen hoe je het wel wilt en dat te gaan realiseren.

DIT LEVERT HET JE OP

Resultaat

Bij jezelf blijven, terwijl je tegenover een ander staat. Al is het je partner, je kind, je collega of een vreemde in de supermarkt.

Vanuit je rust je grenzen aangeven zonder arrogantie of afwijzing naar de ander toe waardoor je natuurlijk leiderschap uitstraalt

Je kind leiden naar innerlijke veiligheid en rust.

Tegen de ander zeggen: “Ik snap dat je dat vindt”. Omdat je dat ook in iedere vezel voelt, waardoor je niet meer in strijd hoeft of iets terug hoeft te doen.

Je laat de ander in zijn of haar waarde. Net als jij jezelf in je waarde kunt laten.

In de rust en vrijheid te zakken in je eigen lijf.

Ontvangen wat fijn is en buiten te houden wat niet fijn is.

Voelen dat je niet verantwoordelijk bent voor het geluk van een ander.

‘Nee’ is een hele zin die je zonder boosheid kunt zeggen.

Jij bent je emoties niet. Maar je bent prachtig en liefdevol zoals je bent.

We hebben meer inkomsten dan ooit, ik kan mijn hart weer openen voor mijn man en mijn kinderen zijn open. Dit is meer dan ik ooit had durven dromen. ik ben een gelukkig mens.

Catharina (34)

Ik durfde eindelijk mijn grens aan te geven op de school van mijn kinderen. Voorheen had ik dit nooit gedurfd, maar door het traject kan ik achter mezelf staan en zeggen wat ik voel en wil zonder bang te zijn dat iemand boos wordt.

Bibi (32)

healing & transformatie

Per module

De groeiacademy bestaat uit 12 modules

DEEL 1

01.

Hoofdstuk

Doelen stellen

02.

Hoofdstuk

Spiegelen

03.

Hoofdstuk

Basisbehoefte van
een kind

04.

Hoofdstuk

Triggeren, dragen &
loyaliteiten

05.

Hoofdstuk

Overtuigingen

06.

Hoofdstuk

Familiesystemen

DEEL 2

01.

Hoofdstuk

Bestaansrecht

02.

Hoofdstuk

Veiligheid

03.

Hoofdstuk

Eigen ruimte

04.

Hoofdstuk

Open hart

05.

Hoofdstuk

Uiten &
verantwoordelijkheden

06.

Hoofdstuk

Intuïtie

wat mij het meest is bijgebleven is dat ik geen slachtoffer ben. Dat heeft mijn hele leven en visie veranderd, waardoor ik nu afstand heb genomen van bepaalde familieleden en ik voor het eerst in mijn leven écht ruimte voel.

Nanda (39)

BEZWAREN

Veel gestelde vragen

Hoe ver moet ik rijden?
Alle livedagen zijn in Middelburg. De energiedag is in Middelburg en de 1 op 1 sessies zijn in principe online, maar als je langs wilt komen is dat ook een optie.
De deep dive is online en de calls zijn in de facebookgroep.
Hoelang duurt de 1 op 1 sessie?

De één op één sessies duren een half uur. 

Ik heb nu geen geld.

Misschien is de online cursus: ‘rust voor rennende moeders’ een optie voor je.

Moet ik de opdrachten delen?

Nee niets moet. Voor je eigen proces is het mooi om te zien als je het terugleest. 

Hoeveel tijd kost het?
Ongeveer een uur per week ben je gemiddeld bezig met de opdrachten
En qua persoonlijke ontwikkeling houdt het nooit op. 
Hoe werkt de online leeromgeving?
Zodra je de welkomstmail hebt ontvangen krijg je de link en het wachtwoord naar de online leeromgeving. Daar heb je je eigen account en kun je bijhouden waar je bent gebleven, vind je de informatie, video’s en het modules. 
Ik heb geen tijd!
Als dat is wat je gelooft, dan klopt dat. Dan zou ik er ook zeker niet aan mee doen. Tenzij je weet dat je tijd moet maken en dat dus ook gaat doen, dan ben ik de eerste die jou aanspoort!
Ik wil er niet teveel aandacht aan besteden.
Aandacht is het begin van de weg naar jezelf.  Als je geen tijd of aandacht wilt besteden aan jouw proces, dan raad ik je af om eraan te beginnen. Besef je dat het probleem wat je hebt, opgelost wordt door aandacht te hebben voor de oplossing? Welkom!
Het is best een grote investering...
Het is jouw beslissing. Persoonlijk vind ik het duurder om met je gezondheid te betalen. Als jij dagelijks stress ervaart draagt het bij aan vermoeidheid, boosheid en alles wat en wie je niet wilt zijn en uiteindelijk tot ziekte. Ook al is je voeding op orde, je beweegt dagelijks en je hebt veel vrienden is de grootste bron van stress jouw mentale en emotionele welzijn. 
×